DR. WITTNER MÁRTONRÓL

A Wittner Márton Ügyvédi Irodát dr. Wittner Márton ügyvéd alapította 2021-ben.

Dr. Wittner Márton 2006-ban szerzett diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, 2011 óta végez ügyvédi tevékenységet a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként.

Tíz éves ügyvédi tapasztalatát jelentős részben 15-150 főt foglalkoztató, változatos területeken működő magyar és multinacionális vállalatok független jogi tanácsadójaként szerezte, ezáltal kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a hasonló méretű vállalatok belső folyamatainak, működésének és szervezetének feltérképezésében és alakításában, finomhangolásában, a mindennapi működés során felmerülő változatos jogi feladatok megoldásában, szerződések előkészítésében, véleményezésében és tárgyalásában, alapvető készsége az üzleti igények gyors felismerése és hatékony támogatása.

Meggyőződése, hogy vállalatok állandó tanácsadójaként munkája
akkor eredményes, ha tevékenysége jórészt láthatatlan, mert a jogi
vonatkozású kérdések már azelőtt megnyugtatóan megoldásra kerülnek,
mielőtt erőforrásokat igénylő feladat válna belőlük.

Kiemelt szakterülete a munkajog; elsősorban munkáltatói oldalon, munkajogi vonatkozású szabályzat- és szerződésrendszerek megalkotása, munkaviszony létesítésével és megszüntetésével kapcsolatos tanácsadás, és munkajogi perekben történő képviselet a specialitása, de számos alkalommal képviselt sikerrel munkavállalókat is munkaügyi perben.

Magánszemélyek képviseletét is szívesen ellátja, akár egyszeri tanácsadás, akár változatos tárgyú szerződések előkészítése, akár jogviták feloldása során.

ÍRJON NEKÜNK

Üzenetére írásban válaszolunk és igény esetén időpontot egyeztetünk egy személyes, vagy online konzultációra.
Az első konzultáció ingyenes.